Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 29.08.2014.
18:20
Beta A
Predsednik Rumunije Trajan Basesku izjavio je u petak da vojsci Ukrajine preti "pokolj", ako je NATO ne podrži u neravnopravnoj borbi na istoku. Basesku je na godišnjem sastanku rumunske diplomatije rekao da "demokratske zemlje treba da prevaziđu fazu davanja izjava o dobrim namerama".
Petak 29.08.2014.18:21
A jel bi bilo ravnopravnije da je Rusija ostavila svoj narod ne zasticen ispred fasisticke vojske iz Kijeva?? Trajan Basesku je jos jedna izdajnicka dusa koja se prodala za dolar,a ni sam nije svestan za koliko malo vremena ce se njegova zemlja vratiti na nivo od pre 20 godina.......
Petak 29.08.2014.19:08
Da li znate da je u dve bitke u drugom svetskom ratu dva puta na isiti nacin opkoljena i unistena Nemacka 6 armija? Prvi put kod Staljingrada. Crvena armija je izvrsila udar na bokovima fronta koje su drale sile osovina. Upravo na sektoru koji su drzali Rumuni. 6 armija je opkoljena. Potom 2 godine kasnije u samoj Rumuniji novoformirana 6 Nem. armija biva opkoljena i unistena na isti nacin. Udar Crvena armije po bokovima koje drze Rumuni. Dakle istorija se ponavlja...
Subota 30.08.2014.01:36
A i ovaj rumun nesto se nije cuo kad su pre nekoliko dana Ukri skoro opkolili Lugansk i Donjeck, kad su granatiranjem vrsili pokolj nad hiljadama civila. Evo sad mu NATO dozvolio da izvuce glavu iz njihovog supka i da se zali kad su dzelati nahebali.
Petak 29.08.2014.18:30
Kakva je ovo bitanga. Kaže neravnopravna borba. Ukrainaca ima tri puta više i drže puno veći teritorij. Rusi se naoružavaju otimanjem oružja od Ukrajinske hunte dok ukraina ima puno veće resurse. On bi da gasi požar sa benzinom i da im se pošalje više oružja. Ovo je pravi VAMPIR a ne Vlad Tepeš.
Subota 30.08.2014.01:38
Upravo tako,samo nek zapad naoruzava,to bolje za branioce imat ce vise oruzja koje otmu od neprijatelja,jedino avione nemogu spasiti od padanja ali i njih gotovo da nema vise
Petak 29.08.2014.19:01
EJ RUMUN NIJE OVO "JELJCINOVA" RUSIJA ,OVO JE "PUTINOVA" RUSIJA. http://www.kurir-info.rs/planeta/grafika-kratko-i-jasno-zasto-rusi-toliko-vole-vladimira-putina-clanak-1528507
Petak 29.08.2014.19:12
Predsednik Rumunije Trajan Basesku izjavio je u petak da vojsci Ukrajine preti "pokolj", ako je NATO ne podrži u neravnopravnoj borbi na istoku....! Nije se javljao do sada..., kada su ubijani civili, rušena sela i gradovi, odjednom borba postaje neravnopravna ! Pitam se da li je bilo ravnopravno NATO nasilja nad Srbijom... ?? Koga smo mi trebali zvati u pomoć, vanzemaljce...!!?? Još jedan dokaz da danas trebaš biti ološ bez obraza da bi se mogao baviti politikom u " demokratiji " ! Još ni jednom nisam čuo nekog diktatora da daje ovakve licemjerne izjave !
Petak 29.08.2014.19:21
Први свјетски, па Други свјетски, увјек се увлачили у ''гузу'', а колико су фини доказали су убиством Чаушескуа, а сад се боре за денократију у Украјини, а боље би било да је примјене код себе у кући.Јесу у ЕУ као ђубретари, док су за Чаушескуа били уважена држава.
Petak 29.08.2014.19:22
Komsija, ne lupetaj. Ne preti njima nikakav pokolj, samo KAPITULACIJA, ako hoce da izvuku zivu glavu iz okruzenja. Lepo podignu belu zastavu, ostave naoruzanje i tehniku i lepo odu svojim kucama ako su drzavljani Ukrajine. Normalno, prvo razmena zarobljenika. E sad, ako nisu iz Ukrajine, nema kuci nego na sud, pa svakom sluzi po zasluzi. Da tebe nesto drugo ovde ne svrbi, da nije slucajno neki "Rumuncic zalutao" u desni sektor ili slicno.
Petak 29.08.2014.22:48
Odgovor za euja.Nisam do sada vidio to tvojee pitanje. Naziva ih Srbima. Pročita sam najprije Srbski prveod pa pošto po prirodi nevjerujem na riječ nikome a posebno istoričarima otišao sam na hrvatski portal (davno je bilo pa se nesjećam koi) i našao na latinskom. Neznam latinski jezik ali poznajem latinsko pismo. On spominje Srbe kako autohtone u Njemačkoj i drugdje tako i na ovim našim terenima. Kako spominje srbe isto tako uopšteno spominje slavene. Koristi riječ SRBI i SLAVENI. Nikada ni jednom riječi ne spominje hrvate a pogotovo ne u vezi LJudevita Posavskog. Nije li malo čudno da ne spominje "narod hrvate" koi su ga sprečili u daljnjem osvajanju a piše o Srbima koi navodno nisu......
Ponedeljak 01.09.2014.14:06
Ma ko moze biti toliko glup da naziva izdajicki vrag ciganu? Jer ovaj smrad je mnogo gori od sva losih cigana ukupno. A ove ustaske provokatore isto nisu najbolji medju hrvatima sigurno. Zato bi zeleo da svi komentatore bi efikasnije preneli svoje poruke, da bi argumentacije sto vise ostaju na istom temom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)